Sellyei Csanád kajak-kenu világ- és Európa-bajnokságon induló magyar csapatban

Megvan a maratoni kajak-kenu világ- és Európa-bajnokságon induló magyar csapat. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége szerdán elfogadta a maratoni világ- és Európa-bajnokságra utazó keret névsorát – írja az MTI.

A kontinensviadalt július 25. és 28. között Poznanban, a vb-t pedig szeptember 19. és 22. között a horvátországi Metkovicban rendezik.

A csapatok két válogató alapján alakultak ki – közölte honlapján az MKKSZ.

A kajakos Kiszli Vanda mindkét világversenyen a klasszikus maratoni távon és a rövid körön is elindul, míg a kontinensviadalon Czéllai-Vörös Zsófiával párosban is rajthoz áll majd. Az Atomerőmű SE kajakosa címvédőként lesz ott az Eb és a vb hosszútávú futamain, valamint az előbbi szám rövid körének is ő a regnáló bajnoka. A vb-n Kőhalmi Emese triplázik: egyesben 3,4 kilométeren és a klasszikus maratoni távon, párosban pedig Csikós Zsókával is elindul.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Liszka Roland VISSZATÉRT – És rögtön GYŐZÖTT…

Jó hír, hogy a Eb-csapat tagja a férfiaknál Sellyei Csanád a Váci Kajak-Kenu SE versenyzője és Péli Zalán (Hármaspálya SE), ők képviselik Magyarországot mindkét világverseny rövid körén. (MTI)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments