Strandok éjszakája Vácon július 27-én

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 2024-ben immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája rendezvény, melyhez a Vác Városi Strand második alkalommal csatlakozik. A 2010-ben elindított rendezvénysorozat célja az volt, hogy a vendégek a résztvevő fürdők és strandok által egy egyedülálló strand eseményen vehessenek részt. A Magyar Fürdőszövetség az eseménnyel szeretné megmutatni azt is, hogy a fürdők a társasági élet színhelyei is lehetnek az ilyen rendezvények kapcsán.

2021-ben 43, 2022-ben 41 fürdő szervezett programot július utolsó hétvégéjén, 2023-ban azonban ezt a számot is sikerült felülmúlni, hiszen tavaly 50 helyen fürdőzhettek éjszakába nyúlóan. A csatlakozott intézmények ebből az alkalomból meghosszabbított nyitvatartással, szaunaszeánszokkal, gyermekfoglalkozásokkal, illetve élő vagy DJ zenével kedveskednek a vendégeknek.

Ebből az alkalomból a Vác Városi Strand hasonlóan színes programokkal készült, melyekkel a fiatalabb és az idősebb korosztályra is gondoltak. A szaunaszeánsz program az est alatt 4 turnusban látogatható, profi szaunamester levezetésével (előzetes bejelentkezés feltétlen szükséges a pénztárban). A fiatalabb korosztály számára már délutántól felkereshető a kreatív asztal, illetve csillámtetováló sarok.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zöld Megoldás-pályázat – környezetvédelem a kreativitás erejével

A jó hangulatról retro dallamokat megidézve DJ Cortico zenél majd 17 órától egészen 22 óráig.

Belépőjegy és szaunaszeánsz árak

Szaunaszeánsz: 1500 Ft/fő/alkalom

Felnőtt belépő: 3000 Ft/fő

Váci lakos belépő: 1800 Ft/fő

Felnőtt belépő 16 óra után: 1920 Ft/fő

A szaunaszeánszok tematikája

16 óra – Délutáni feltöltődés

17 óra – Közel a természet

18 óra – Gyümölcs özön

19 óra – Maximális extázis

20 óra – Sörös karnevál

Az eseményen résztvevő vendégek speciális karszalagot kapnak, így kérik, hogy már érkezéskor jelezzék, részt vennének a rendezvényen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments