Új játékosok a váci fedélzeten

Váci Férfi Kézilabdázásért Alapítvány most három játékost igazolt le, akik az új idényben már váci színekben léphetnek pályára.

Molnár Ádám – 29 éves, jobbszélső (fotón középen)

Korábbi csapatai: Százhalombattai KE, Váci KSE, Tatabánya KC, Treff 07 SE, Vecsési SE, Dunaharaszti MTK, Százhalombatta DKSK, Pénzügyőr SE, TFSE, Dunaújvárosi AC, VS Dunakeszi

Molnár Ádám személyében az NB II-es Dunakeszi aktuális házi gólkirálya érkezik, aki az elmúlt idényben 103 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóit és három év után hagyja el a váci csapat riválisát. Az újdonsült jobbszélsőnek nem lesz teljesen ismeretlen a váci csarnok környezete, hiszen ifistaként megfordult a Váci KSE-nél, illetve edzőként dolgozott korábban a Váci NKSE utánpótlásában is. Célja az új idényre természetesen az, hogy a bronznál is fényesebb érmet szerezhessen újdonsült csapatával.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Hajónévadó, jubileumi faültetés, emlékezés a hősökre, evezős bál

Firon Dömötör – 25 éves, beálló (fotón jobbra)

Korábbi csapatai: Váci KSE, FTC, CYEB-Budakalász, VS Dunakeszi

Molnár Ádámhoz hasonlóan Firon Dömötör is Dunakesziről teszi át most a székhelyét a Dunakanyarba. Dömötör Vácon kezdett ismerkedni a kézilabdával, majd elkerült a Fradihoz, és később Budakalászra. 2019-ben az utánpótlásévek végeztével kis időre abbahagyta a kézilabdát. 2021-ben tért vissza a pályára Dunakeszin, ahol első évében megnyerte a Pest megyei bajnokságot, majd az utóbbi két idényben az NB II-ben pallérozódhatott. Az előző év vége felé hiányposzttá vált a váci csapatban beálló pozíció, ezért remélik, hogy Dömötör Vácon is hozza majd a korábban mutatott remek formáját.

Mátrai Gergő – 21 éves, irányító-átlövő (fotón balra)

Korábbi csapatai: Bp. Elektromos SE, PLER-Budapest, Vecsési SE, VS Dunakeszi

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Hajónévadó, jubileumi faültetés, emlékezés a hősökre, evezős bál

Mátrai Gergő az Elektromosban és a PLER-ben sajátíthatta el a kézilabdázás csínját-bínját. Több érmet is begyűjtött a serdülő, illetve az ifjúsági korosztályokban, amik közül kiemelkedik a két aranyérme az ifjúsági I. osztály megnyeréséért a PLER-rel. Már 16 évesen pályára lépett a felnőtt NB II-ben. A 2023-as év során a másodosztályban edződött Vecsésen, mígnem 2024 tavaszára Dunakeszire szerződött, ahol gyorsan az egyik húzóembere lett a csapatnak. Bíznak Gergőben, remélik gyorsan beilleszkedik és bemutathatja majd a tudását a váci közönség legnagyobb örömére. (Váci Férfi Kézilabdázásért Alapítvány)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments