Első felkészülési mérkőzés

Első felkészülési mérkőzését játszotta a Váci Férfi Kézilabdázásért Alapítvány, melynek eredménye Váci FKA – VS Dunakeszi 30-33 (14-19).

Vác, 100 néző

Gólok: Miklián B. 7 (1), Firon 5, Nyári 4, Bognár D. 3, Mátrai 3, Mezei 3, Zeller 3, Faragó 1, Molnár 1

NB II-es együttesünk péntek este lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a VS Dunakeszi ellen. Az első félidőben többszörösen hátrányos helyzetbe hozták magukat: hétszer eladták a labdát, emellett a védekezésük még hagyott kívánnivalót maga után, illetve ki kell emelni, hogy a vendégkapusok is jó napot fogtak ki. Ezekből fakadóan gyakorlatilag az egész mérkőzésen rohanniuk kellett az eredmény után.

A második játékrészre valamelyest megérkezett a kellő határozottság is a védőfalukba a Moór Jakab-Bognár Dominik párosnak köszönhetően, így apránként közelítettek a Dunakeszihez, sőt, a félidő felénél még a vezetést is át tudták venni, de végül az utolsó percekben nem voltak elég pontosak, a fehérben játszó vendégek pedig könnyű gólokkal bebiztosíthatták maguknak a győzelmet.

Természetesen van még hova fejlődnie a csapatnak a bajnokság szeptember közepi kezdetéig, úgyhogy inkább most jöjjenek ki a problémák, mint éles helyzetben. Új játékosaik közül kifejezetten jól szállt be a játékba a beálló Firon Dömötör, aki hat lehetőségéből öt gólt szerzett, illetve a Budakalászról érkezett, NB I-es tapasztalattal is rendelkező kapus, Bíró Benedek, aki a gyenge védekezésünk ellenére is el tudott érni egy 33 százalékos védési teljesítményt.

Jövő héten folytatódik a felkészülési mérkőzések sorozata: Szerda este fél héttől a szlovák első osztályú Érsekújvárt fogadják, akik két, NB I-es ellenféltől elszenvedett vereség (Győr 35-20, Tatabánya 41-18) után érkeznek majd a váci sportcsarnokba. (Váci Férfi Kézilabdázásért Alapítvány) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments