Nick Carter nagysikerű koncertet adott Budapesten, a Váci Napló fotósa lencsevégre kapta

Exkluzív képeket sikerült készíteni a Váci Napló Online fotósának a Backstreet Boys szóló koncertjén Budapesten a múlt héten. Minden idők legsikeresebb fiúbandájának sztárja nemrég világ körüli turnéra indult, amelynek egyik állomása Budapest volt.

A „Who I am” turné tavaly októberben kezdődött az Egyesült Államokban, és 2024-ben Kanada, az USA és Európa számos országa mellett augusztus 1-én megérkezett a Barba Negrába.

 

Az amerikai szupersztár koncertjét Várkonyi Attila, vagyis Dj Dominique zenei összeállítása előzte meg. A főként hölgyekből álló közönség nagy lelkesedéssel fogadta Nick Cartert a színpadon, aki szóló albumainak slágereit adta elő.

Első albuma még 2002-ben jelent meg Now or Never címmel, ami helyet kapott a Billboard 200 listán, és arany minősítést az Egyesült Államokban, Japánban és Kanadában is. Azóta további két albumot is kiadott már, az I’m Taking Off 2012-ben és az All American 2016-ban jelent meg. Tavaly a kislemeze, a Hurts to Love You több országban került fel különböző slágerlistákra. (Varga Réka Blanka)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments