Terepjáróra gyűjt a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat

Terepjáróra gyűjt a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat. Eddig 4 135 542 forint gyűlt össze a szükséges 8 000 000 forintból.

A Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat eddig is a börzsönyi túrázók és mások kisebb nagyobb adományaiból működött, amiért nagyon hálásak. Egy ilyen szervezet két alapvető pillérre épül: az egyesület tagjaira, akik a mentéseket végzik önkéntesen és mindenféle fizetség nélkül, valamint az adományozókra akiknek köszönhetően a felszereléseket meg tudják venni.

Most egy nagyon fontos dolgot kell venniük, ami létfontosságú az egyesületnek: egy terepjárót. Jelenleg egy majdnem 30 éves Terrano II-es terepjáróval járnak, ami már szinte használhatatlan.

Ezért tervbe vették, hogy vesznek egy Defender 110 vagy Jeep Wrangler vagy valamilyen hasonló, jó terepjárót, ami használtan körülbelül 8 millió forintba kerül, illetve innen indul az ára egészen 20 millióig is, évjárattól függően.

A vételár fele már rendelkezésre áll

Mint írják honlapjukon az Aktív Magyarország Program keretében a Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságtól 4 millió forint támogatást kaptak (50%-os támogatási intenzitással), de szükségünk van további 4 millió forintra. Amennyiben több adomány érkezik, akkor még fiatalabb autót tudnak választani.

Adományozni ITT lehet bankkártyás fizetéssel, átutalással a következő számla adatokra: (Börzsöny Speciális Mentő Egyesület Bankszámla: 16200106-11695545 IBAN: HU12 1620 0106 1169 5545 0000 0000 SWIFT/BIC kód: HBWEHUHB). (borzsonymentok.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments