Vereséggel zárta a Vác VLSE a felkészülési meccsek sorozatát

A Vác VLSE 1–0-ra kikapott a Testvériség SE vendégeként. Legközelebb, augusztus 25-én már bajnokin pontokért küzdenek Bugyin.

Testvériség SE (BLSZ I)–Vác VLSE 1–0 (0–0)

Budapest

Vác: Nagy Bence – Török Ákos, Balogh Balázs, Magos Máté (Hugyecz Máté), Szabó Bence – Oliver Onye (Cserni Ákos), Torda Patrik, Nagy Zoltán – Rusvay Balázs (Busák Levente), Török Noel (Huber Tamás), Vén Botond.

Kovács Péter vezetőedző értékelése

– Az utolsó felkészülési mérkőzésünkön egy jól összerakott, fiatal és agresszív Tesivel játszottunk, ami nem is csoda, hiszen Urbán Flóri a csapat edzője. Betegségek és sérülések miatt még nem tudtunk kétszer ugyanabban az összeállításban játszani, pedig két hét múlva indul a bajnokság. Az erővel nincs probléma, de a játékunkban még sok a javítanivaló, főleg a támadások felépítésében. Remélem, a rajtra már kész lesz a csapat minden szempontból, mert a keretünket erősnek tartom ahhoz, hogy egy jó szezont produkáljunk!

Csapatunk ezzel a mérkőzéssel zárta a felkészülési mérkőzések sorozatát, legközelebb már bajnoki pontokért küzdünk, méghozzá egész pontosan augusztus 25-én, vasárnap, 17 órától a Bugyi-OBO SE vendégeként, Bugyin. A szezon teljes sorsolását ezen a héten közzétesszük honlapunkon. (Vác VLSE) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments