Visegrádi programajánló a hétvégére – Komoly Férfiak zenekar koncert

Egy könnyed, nyáresti vidám koncertre hívnak mindenkit Visegrádra, egy csodálatos helyszínre, a királyi palota panorámás teraszára.

A Mátyás Király Művelődési Ház és a MNM Mátyás Király Múzeum szeretettel hív mindenkit augusztus 10-én szombaton 20 órára a királyi palotába a Komoly Férfiak Zenekar Kivéti Társaság Utcai zenekar című vidám dalok énekkel, gitárral, nagybőgővel, cajonnal és harmonikával előadott koncertjére.

Tagok: Galántai Zsolt – cajon, Bornai Szilveszter – tangóharmonika és ének, Bálint Zsolt – nagybőgő, Bornai Tibor – gitár, ének

Az emberek idegesek, fáradtak, agyonhajszoltak. Örülnek, ha végre hazaérnek és beledőlhetnek a fotelba, vagy az ágyba. Ha egyáltalán kimozdulnak otthonról, nem drámára vágyakoznak, nem mély filozófiára, hanem egy kis könnyű szórakozásra, mosolygási alkalomra, szabad lélegzetvételre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Útépítési munkák miatt ismét lezárják az M2-es autóút gödi csomópontját

Ezt ismerte fel a Komoly Férfiak zenekar, és ezen gondolatokat komolyan véve állította össze azt a koncert-programot, amellyel a közönség elé akar állni. Vezetőjük, Bornai Tibor, a KFT billentyűse ezúttal gitárt ragadott. Olyan dalokat válogatott össze, amelyek közös jellemzője a jókedv, a tapsolható tempó és a slágeresség. Ezért szerepel műsoron az Afrika, az Elizabet, az Üzenet a liftből és a Gázgyár.

Persze új szerzemények is elhangzanak, de azok is ezt a kedves, vidám hangulatot erősítik.

A zenekar hangszerelése is azt sugallja, az élet egyszerű, a zene bárhol, bármilyen formában megszólaltatható, és jó kedvre derít. Amolyan „utcai zenekar” ez, alig igényel technikát. Ennek ellenére komolyzenei felkészültségű tagok alkotják.

Aki a Komoly Férfiak Kivéti Társaság Utcai zenekar című programját választja, a vidámságot, a felüdülést választja. A mosolyt, amely nélkül ma már nem élhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Útépítési munkák miatt ismét lezárják az M2-es autóút gödi csomópontját

A program ingyenes! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments