Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. szeptember 13.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Nagy Tamás és Lapos Szandra gyermeke, Eliza, Barcza Dávid és Mészáros Katalin gyermeke, Benjámin (Vác), Puporka Attila és Jóni Boglárka gyermeke, Leó, Doblyen Zsolt és Szalmási Adrienn Henrietta gyermeke Benett Péter, Jani Sebestyén György és Szebedy Mária gyermeke, Álmos, Székely Ferenc és Kiss Pálma gyermeke, Szonja, Lápossy Krisztián Sever és Molnár Emese Anna gyermeke, Krisztián (Vác), Frisala Dávid László és Tóth Kitti gyermeke, Dániel (Vác), Collaku Donald és Andruskó Brigitta gyermeke, Dominik (Vác), Plézer János és Eötvös Vanessza gyermeke, Luca Zoé, Nagy Dávid és Ster Szabina gyermeke, Hunor, Egyed Krisztián és Kármán Bernadett gyermeke, Luca (Vác), Fehér-Szabó Miklós István és Fánczó Márta gyermeke, Ábel, Scultéty Gergely és Fekete Szabina gyermeke, Zsombor, Tóth Balázs és Kosuth Diána gyermeke, Bella Zoé

Vácon kötöttek házasságot: dr. Hegyi Ferenc és dr. Klátyik Szandra, Tóth Tamás és Boina Alicia, Gönczöl Richárd és Besenyei Regina (Vác), Dunai Bence és Édl Sára (Vác), Szántó Gergely és Gyenes Rita (Vác), Strehó István és Jusztin Boglárka, Bódi Péter és Kuris Nikolett (Vác)

Vácon hunytak el: 53 halálesetet anyakönyveztek, 7 volt váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments