Az Emberi Kapcsolatok Bizottságának szeptemberi döntései

A 2019-ben kezdődött önkormányzati ciklus szeptember 13-ra tervezett utolsó képviselő-testületi ülésének előkészítéseként e hét első három napján a szakbizottságok tartják meg az aktuális tanácskozásukat. Az alábbi összefoglalónkban az Emberi Kapcsolatok Bizottságának hétfőn, saját hatáskörben meghozott legfontosabb döntéseit ismertetjük.

A Fehér Zsolt által elnökölt 11 tagú bizottság egyperces néma tiszteletadással emlékezett a napokban elhunyt dr. Kékesi Annamária fogorvosra.

A nyílt ülésen több szociális, illetve lakásügyi előterjesztést véleményeztek, melyekről a plenáris ülésen születik majd döntés.

Saját hatáskörben döntöttek viszont a tagok – személyiségi jogok miatt már zárt ajtók mögött – három kitüntetésről:

a Vác Város Szociális Munkáért elismerést Barkóczi-Boldrin Priscilla, a Váci Humán Szolgáltató Központ (VHSZK) családsegítő szolgálatának csoportvezetője,

a Vác Város Szociális Segítő Munkáért díjat Dencs Melinda, a Dr. Kenéz Zoltán Egyesített Szociális Intézmény szakácsa,

a Vác Város Szolgáltató tevékenységéért kitüntetést Kiss Zoltán, a Váci Városfejlesztő Kft. víz-, gáz- és készülék szerelője és Adáminé Varga Márta, a Gazdasági Hivatal nyugdíjba vonuló könyvelője érdemelte ki.

A díjakat a szociális munka alkalmából megrendezendő ünnepségen vehetik át a kitüntetettek. (Vác Város Önkormányzata – vac.hu – Fotó: Váci Hírnök) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments