Kitüntetés az önkéntes börzsönyi hegyimentőnek és önkéntes tűzoltónak

A Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület augusztus 31-én fennállásának 135. évfordulóját ünnepelte, melynek keretében kitüntették egyik önkéntesüket, aki egyben a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat önkéntese is. Erről a hegyimentők Facebook oldalukon számolnak be.

„A hegyimentő szolgálatnál sokan szolgálunk, sokféle „civil” szakmával. Mivel teljesen önkéntesek vagyunk az is változó, hogy egy-egy időszakban ki mennyire vesz rész aktívan az egyesület működésében vagy az aktív mentési tevékenységben.

Vannak közöttünk olyan őrültek is, mint Szűcs Zoltán kollégánk, akinek nem is elég egy helyen önkénteskednie. Zoli szabadideje egy részét a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesületnél tölti, másik részét pedig a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálatnál. Nem tudjuk hogyan csinálja, de ezen kívül még arra is van ideje, hogy gyerekeket táboroztasson tűzoltó táborban, oktatásokat szervezzen, stb. stb.

Azért írunk most róla, mert a Budaörsi Tűzoltóság fennállása 135 éve alkalmából a Pest Vármegyei Tűzoltó Szövetség Lovagkereszt Kitüntetés Ezüst fokozata elismerésben részesült. Gratulálunk Zoli!” (Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments