Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. október 18.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Dósa Dávid és Gembolya Katinka gyermeke: Nimród, Pintér Ádám és Pataki Renáta gyermeke: Ádám, Jakabffy Krisztián és Vaskó Luca gyermeke: Janka (Vác), Papp Tamás és Süveges Adél Mária gyermeke: Liza, Zalavári István és Illés Szilvia gyermeke: Bálint, Krizsán Krisztián és Bottyányi Barbara gyermeke:  Dominik, Füleki László András és Kerekes Dorottya gyermeke: Attila László, Király András és Pap Lívia gyermeke: Lara (Vác), Barborák Balázs és Horváth Anita gyermeke: Ábel, Babák Krisztián és Jancsik Alexandra gyermeke: Botond, Nagy Roland Zsolt és Kovács Izabella gyermeke: Gréta, Hreskó Tamás és Rados Zsófia gyermeke: Balázs, Bergmann Tamás József és Molnár Ildikó gyermeke: Kadosa, Tornyai Richárd és Mata Krisztina gyermeke: Vilmos Richárd, Iván Tamás és Herteg Rebeka gyermeke: Gergő (Vác)

Vácon kötöttek házasságot: Lászai Szabolcs és Básti Brigitta, Nógrádi Tamás és dr. Császma Ivett

Vácon hunytak el: 26 halálesetet anyakönyveztek, 7 volt váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments