Megnyílt a Magyarország 365 kiállítás Budapesten, a Ligetben – Váci fotós művében is gyönyörködhet a közönség

A Magyarország 365 fotópályázat legjobbnak ítélt képeiből nyílt látványos szabadtéri fotókiállítás a Városligeti promenádon. A mintegy 140 fotót felvonultató tárlatot profi és amatőr fotósoktól beérkezett 44 ezer alkotásból állították össze. Hazánk sokszínűségét, természeti szépségeit, építészetét és kulturális értékeit ingyenesen csodálhatjuk meg a képek segítségével november 3-ig.

A kiállításon láthatjuk Mojzes Péter váci fotográfus alkotását is (lent), aki 2010 óta foglalkozik fotózással, 2015 óta tagja a váci Forte Fotóklubnak, elsősorban a természet- és tájfotózás érdekli.

A Magyarország 365 országos fotópályázatot 2019 óta idén hatodik alkalommal hirdették meg. A pályázat célja, hogy felvonultassa Magyarország értékeit, továbbá, hogy lehetőséget biztosítson az amatőr és profi fotósok számára, hogy megmutassák tehetségüket. A legjobbnak ítélt fotókból évente rendeznek kiállításokat az ország különböző pontjain, a tavalyi pályázat képei most a Ligetben mutatkozhatnak be. (ligetbudapest.hu – vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments