Váci és Vác környéki rendőrségi hírek

Vácon rabolt a 23 éves férfi, a járőrök elfogták. Őrizetben várja további sorsát. Egy órán belül azonosították.

Fekete ruhában, arcát eltakarva ment be egy férfi október 9-én az esti órákban egy váci boltba. Kezében egy nyitott sniccer volt, amellyel az eladóhoz lépett és pénzt követelt. Amikor a nő nem adta át az összeget, a férfi meglökte, a kasszából kivette az ott lévő pénz egy részét, majd elfutott.

A bejelentést követően a váci rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az üzlet kamerafelvételeinek elemzését és a tanúk kihallgatását. A rablással gyanúsítható férfit alig egy órán belül azonosították. Több helyen keresték, végül a város egyik garázsában, egy kempingágyon fekve találtak rá és a pénzt is hiánytalanul lefoglalták.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Még mindig sokan tartanak telefont a kezükben vezetés közben és nem kapcsolják be a biztonsági övet

Előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán mindent beismert. Elmondta, hogy szállón lakott, ahonnan kitették. Mivel nem volt pénze, elhatározta, hogy bemegy egy helyi boltba és ott szerez. Ehhez furcsa módszert választott: alsónadrágot vitt magával, amelyet maszkként használt, jobb híján egy sniccerrel kiegészítve a „felszerelést”.

A nyomozók F. Márkót őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

Baleset a lopott kisbusszal

A váci nyomozók elfogták a fiatalkorú tolvajokat.

Egy tésai férfi tett bejelentést a rendőrségen, hogy szeptember 30-án a háza udvaráról eltűnt a kisbusza. A járgányt a rendőrök később Bernecebaráti külterületén, egy fának ütközve találták meg. Kiderült, hogy a bűncselekményt szlovák állampolgárok követték el. A közös magyar-szlovák határ menti járőrszolgálat keretében, az Ipolyság Rendőrkapitányság járőreivel – október 7-én –Tésán fogták el a 14 és 15 éves fiatalokat, akik beismerték, hogy ők kötötték el a kisbuszt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kábítószer hatása alatt randalírozott három fiatalkorú

Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás miatt folytat büntetőeljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Ne dőljünk be a vonzó befektetési ajánlatoknak!

Az online csalók folyamatosan szedik áldozataikat vármegyénkben is, pedig egy kis odafigyeléssel, egészséges bizalmatlansággal meg lehet előzni a bajt!

A térségben az elmúlt napokban többen dőltek be „vonzó befektetési ajánlatoknak”, pénzüket végül egyszerűen csak ellopták.

Jó néhány sértett megtévesztő SMS-t kapott arról, hogy zárolták a számlájukat, ami azonnali fizetéssel oldható csak fel. Az üzenetben lévő link hamis weboldalra vezette őket, ahol a csalók megszerezték a banki adataikat, így könnyedén hozzáfértek a bankszámlájukhoz.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni

Légy gyanakvó!

Csak megbízható webáruházból vásárolj!

Ne kattints gyanús linkre!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Még mindig sokan tartanak telefont a kezükben vezetés közben és nem kapcsolják be a biztonsági övet

Ne add meg az adataidat illetéktelen személyeknek!

Az online piactereken is pórul jártak páran, a pénzük ugrott, termék sehol… (police.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments