Futsal: Európai topcsapat látogat Szijjártóékhoz Dunakeszire

Európa egyik legjobb futsalcsapata, az azeri Araz Nahicseván ellen avatja fel felújított csarnokát a Dunakeszi Kinizsi.  A nyár folyamán felújították a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium sportcsarnokát, amelyben hazai mérkőzéseit játssza az előző NB II-es szezon ezüstérmese. A bajnokságot a dunakesziek előtt éppen a Váci Szuperinfó csapata nyerte meg.

A magyar klub tájékoztatása szerint az azerbajdzsáni bajnokcsapat két éve a Bajnokok Ligája négyes döntőjéig jutott, tavaly pedig az FC Barcelona akadályozta meg ebben. A gárdában számos honosított brazil játszik, akik az azeri válogatottat is erősítik. Az azeri nemzeti együttes velük a magyarországi Európa-bajnokságon az elődöntőig jutott.

A Dunakeszi Kinizsi az idei szezonra alaposan megerősödött, ugyanis a ferencvárosi gólkirály Kun Gábor, valamint a harmincszoros román válogatott Tony Iuliu Safar mellett a korábbi 11-szeres válogatott labdarúgót, Vincze Ottót is leigazolta. A csapatban játszik Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

A barátságos mérkőzésre szeptember 10-én 20:30 órától kerül sor. (MTI) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments