Csatlakozz hozzánk!

Több lehetőség közül választhatsz az előfizetéshez!

1 hónapra bruttó 990 Ft (27 % áfával)

Az előfizetési díjat elutalhatod bankszámlánkra is:
10103898-40232400-01005007
Budapest Bank

KÖSZÖNJÜK, HOGY A VÁCI FÜGGETLEN SAJTÓT TÁMOGATOD!


A legjobb választás: Váci Napló!

Biztosan tudjuk: a Váci Napló a legjobb és legmegbízhatóbb hírforrás a városban és környékén. Immár több mint 25 éve nyomtatva, több mint 10 éve online! Minden nap megírjuk a legfontosabb és legérdekesebb híreket, megszólaltatjuk azokat, akiknek fontos mondanivalója van. Átgondolt, szakszerűen szerkesztett és megírt cikkeinkkel segítjük olvasóinkat, hogy mindenkinél tájékozottabbak legyenek és jó döntéseket hozzanak.

Nincs média korrekt tartalom nélkül, a tartalom pedig mindig pénz nélkül. A tartalomelőállítás meglehetősen költséges, még akkor is, ha nagyon megnézzük, mire költünk. A legtakarékosabb szerkesztőségként is ki kell fizetnünk az információk megszerzésének, terjesztésének és az interjúk elkészítésének költségeit (utazási költség, telefonköltség, újságíróbér, fotók jogdíja), valamint a domaint, a tárhelyet a megfelelő sávszélességgel, a különböző online és eszközöket, a fejlesztőeszközöket és a fejlesztőt, valamint az adókat. Az elmúlt években már megtapasztalhatták, milyen az, amikor szerkesztőségek zárnak be.

A Váci Naplónál mi hosszútávra tervezünk, s hiszünk abban, hogy a mostani zajos, félinformációkkal és hazugságokkal teli világban egyre erősebb lesz a hangunk. Ezért kérjük: legyél állandó olvasónk és fizess elő a Váci Naplóra! Ha más módon szeretnél segíteni nekünk, támogasd anyagilag rendszeresen munkánkat.

Ha szeretnéd megismerni online lapunkat, iratkozz fel az ingyenes próbára! 14 napig szabadon olvashatod minden írásunkat, az újakat és a régieket is. Minden nap több friss cikket is felteszünk, ezek döntően Váccal foglalkoznak, de figyelünk a környezetünkben lévő településeken történtekre is.

KÉREM AZ INGYENES PRÓBÁT!


Ha rendszeresen és akadálymentesen szeretnéd olvasni a Váci Napló Online-t, akkor fizess elő lapunkra. Az előfizetési díj egy hónapra bruttó 780 Ft (+ 27 % áfa). Előfizetési időszakod alatt szabadon olvashatod minden cikkünket – azokat letöltheted, megoszthatod, továbbíthatod is -, használhatod hangtárunkat és nyomtatott lapunk digitális kiadásának archívumát. 


Ha ragaszkodsz a Váci Napló print kiadásához, akkor a péntekenként 20 oldalon megjelenő lapunk digitális változatát ajánljuk figyelmedbe. A kinyomtatottal teljesen azonos újságot emailben küldjük ki péntekenként lapozhatós formában. A digitális kiadás jól olvasható bármely platformon, legyen az PC, tablet, vagy mobiltelefon. A havi előfizetési díj bruttó 500 Ft.

A VÁCI NAPLÓ DIGITÁLIS KIADÁSÁT MEGRENDELEM


Ha a Váci Napló print változatának előfizetője vagy, s a postai előfizetési igazolást elküldöd nekünk a vaci-naplo@vaci-naplo.hu email címre, lehetővé tesszük számodra, hogy az adott előfizetési időszakra ingyen olvasd online oldalunkat is.

PRINT ELŐFIZETŐ VAGYOK!


Egy szerkesztőség működése rengeteg kiadással jár, tehát minden forint jól jön, amiből fejleszteni, szépíteni lehet lapunkat. Ha szeretnéd támogatni akár egy, akár több alkalommal, kérjük, tedd meg. Minden segítséget hálás szívvel köszönünk!


Ha elakadnál, hívj minket a 20/373-0580-as telefonszámon, vagy írj emailt nekünk.
Ha utalni akarsz,
ezt közvetlenül a bankszámlaszámunkra is megteheted. Kérésre elküldjük.