Hamis vízmintavevők telefonálgatnak a vízmű nevében

Rendszeresen megjelennek a városban és környékén olyan emberek, akik másokat becsapva akarnak pénzhez jutni. Az alábbi felhívást a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt juttatta el szerkesztőségünkhöz. Érdemes figyelmesen elolvasni, nehogy áldozatul essünk a hiszékenység vámszedőinek.

A lakosság tájékoztatása alapján arról értesültünk, hogy az utóbbi időben társaságunk üzemeltetési területén ismeretlenek a DMRV Zrt nevében magánszemélyeket kerestek meg telefonon, melynek során időpontot kívántak egyeztetni vízmintavétel és vízminőség-vizsgálat végzése céljából. Társaságunk nem alkalmaz ilyen eljárást!

A vízbázisokról szolgáltatott víz minőségét a DMRV ZRt Akkreditált Laboratóriuma (NAT-1-1429/2008.) rendszeresen – az ÁNTSZ által elfogadott ütemterv szerint -, A víziközművek üzemeltetéséről szóló 21/2002. (IV. 25.) KöViM rendeletnek megfelelően ellenőrzi a termelőkútnál, valamint az ivóvízhálózat több pontján. Vízminőség-ellenőrzést a hatósággal egyeztetett mintavételi helyeken és időpontokon kívül megrendelés, illetve lakossági panasz esetén végzünk. Ezen estekben az előzetes időpont egyeztetést követően, munkatársaink DMRV Zrt emblémával ellátott gépkocsival, továbbá fényképes igazolványuk felmutatásával keresik fel a megrendelőt, illetve panaszost. Fontos! Szakembereink NEM KÉRNEK PÉNZT a munkájukért, kivéve megrendelés esetén, azonban abban az esetben sem a helyszínen!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Amennyiben hasonló megkeresést tapasztal, kérjük tájékozódjon társaságunk szakembereinél a következő elérhetőségeken:  környezet- és vízminőségvédelmi osztály  (27/505-300, 505-301, 505-304).

Kérjük, továbbra is jelezzék felénk, ha hasonló eseteket tapasztalnak! Köszönjük, hogy elolvasta figyelemfelhívásunkat.

DMRV Zrt.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments