Regyep János immár második döntetlene a sakktábla mellett egy Polgár-lány ellen

Regyep János nevét sokan ismerik a városban, hiszen korábban önkormányzati képviselőként is tevékenykedett. Az utóbbi időben ritkán hallottunk felőle, most egy érdekes hírt kaptunk: egy sakkversenyen a világsikereket elérő, kiemelkedő képességű Polgár Zsuzsával (képünkön) játszott és döntetlent ért el! Nem ez az első sikere, korábban is sakkozott már egy Polgár-lány ellen és akkor is remizett.

– A november 17-én megrendezett VI. Aquaprofit – Polgár Nemzetközi Sakkfesztiválon a korábbi női olimpiai és világbajnok Polgár Zsuzsa ellen sikerült döntetlent játszanom az esemény fénypontját jelentő 100 táblás szimultánon – mondta Regyep János lapunknak. – A három világhírű magyar nővér összesen 100 játékos ellen játszik ilyenkor egyszerre sakkpartikat. 2009-ben, a III. Aquaprofit – Polgár Sakknapon Polgár Judittal remiztem, most ugyanez a legidősebb Polgár-lány ellen sikerült.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

A parti a 19. lépésben fejeződött be és ahogy illik, egy kézfogással zárult. Regyep János azt mondja, ez volt élete egyik legemlékezetesebb sakkmeccse. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments