Mégis lesz Eger-Pécs mérkőzés Vácott

Egri FC címereÚgy tűnik, lesz mérkőzés Vácott: a csődközelben lévő Egri FC jelezte a PMFC felé, hogy kiállnak a találkozóra, az anyagi problémák ellenére.  „24 órával a mérkőzés kezdete előtt 18:30-kor az alábbi sms-t juttatták el a klubunknak az egri vezetők: ‘Van mérkőzés!’ Csapatunk a holnapi napon utazik el Pécsről” – olvasható a PMFC hivatalos honlapján a friss hír. A mérkőzés kapcsán Lőrincz Emil, a pécsiek vezetőedzője nyilatkozott a pmfc.hu-nak.

– Úgy is készültünk, hogy szombaton bajnoki mérkőzést játszunk, függetlenül, hogy mi volt a médiában és miket írtak az újságok. Futballmérkőzésre készülünk és tisztában vagyunk vele, hogy nagyon komolyan kell vennünk az Eger elleni meccset. A találkozón szinte végig magunkkal kell foglalkozni. Kell egy stabil csapatjáték védekezésben. Támadásoknál pedig rettentő bátran, kreatívan és sok helyzetet kialakítva kell játszani. Amennyiben ezt megvalósítjuk, nem kérdés, hogy kié lesz a három pont.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

– Az edzők és a labdarúgók sportszerű módon álltak a helyzethez, ám a többi érintettől ugyanezt már nem tapasztaltuk – mondta Tóth Dénes egri klubmenedzser a heol.hu-nak, azok után, hogy a mai napon válságértekezletet tartottak az Egernél. A többségi tulajdonos, illetve az MLSZ képviseletében senki sem jelent meg az összejövetelen…

– Még mostohagyerekek sem vagyunk az MLSZ-nél, ahol szóban azt ígérték, hogy a váci pálya bérleti díját, mérkőzésenként 250 ezer forintot biztosítanak az Egernek, ám az egylet belügyeibe nem szólhatnak bele – fogalmazott Tóth.

Az Eger a csőd szélén áll, az önkormányzat nem támogatja tovább a futballklubot, és John Marshall többségi tulajdonos is kiszáll. A játékosok hónapok óta nem kaptak fizetést, és az a kérdés, hogy egyáltalán be tudja-e fejezni a bajnokságot a gárda. (samsungsport.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments