A Sejcei út egy részét felújíthatják

Sejcei út leromlott állapotbanMint arról korábban beszámoltunk, még áprilisban egy rendkívüli testületi ülés keretében döntött úgy a város, hogy saját kezébe veszi a Sejcei út problémájának megoldását. Végül azonban törvényi akadályba ütköztek, mert kiderült, hogy az út egy része állami tulajdonban van. Szerették volna a teljes utat az államtól átvenni, erre azonban egyelőre nem volt lehetőség.



Most Pető Tibor alpolgármester arról tájékoztatta lapunkat, hogy bár még előrelépés nem történt az ügyben, de a városvezetés úgy döntött, hogy az út egy szakaszát, amely Váchoz tartozik, felújítják.

– Nem sikerült még megállapodni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-vel a Sejcei út javításával kapcsolatban. Az út elágazás előtti része állami, utána önkormányzati. Ezt a részt, ami egy rövid szakasz, de rossz állapotban van, fel tudjuk újítani.  A fedezet a javításra megvan. Várhatóan még ebben az évben elkészül ennek a szakasznak a javítása.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Várják a vagyonkezelő javaslatát a felújítás költségmegosztásával kapcsolatban. Ha ebben az esetben partner a képviselőtestület és rábólint arra, hogy bár nem kapja tulajdonba a város az utat, de a felújításába a város is beszáll, akkor végre pont kerülhet egy hosszú ügy végére. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments