Európai Autómentes Napon versenyeztek a gyerekek

Autómente nap_2014Szeptember 16-án, kedden mintegy 300 résztvevővel megrendezésre került az Európai Autómentes Nap Vácon. Az ifjúság, az óvodásoktól kezdve a középiskolásokig képviseltette magát. A rendezvényt Fördős Attila polgármester nyitotta meg reggel 8 órakor a városháza dísztermében.

A program 9 pontgyűjtő állomásait bejárva – Váci Uszoda és Strandfürdő, Tourinform Iroda, Duna-part Zenepavilon előtti terület, valamint a városháza termei és udvara – az egészséges és környezettudatos életmódra való figyelemfelhívó feladatok megoldását várták el a szervezők a gyerekektől.

Az ügyességi, sportos, gondolkodtató tesztjellegű feladatok, illetve a helyi rendőrség, tűzoltóság és mentőállomás dolgozói jóvoltából az igen látványos helyszíneken remekül érezték magukat a résztvevők, és napközben a megvendégelésükre is lehetőség nyílott.

Az eredményhirdetésre a városházán került sor, itt Mokánszky Zoltán alpolgármester és Pauman Dániel olimpiai ezüstérmes kajakozó adták át a díjakat a legeredményesebben teljesítő csapatoknak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A rendezvény szervezői rajzpályázatot is hirdettek, melyeket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelt. A beérkezett művek legjobbjait a zsűri egy hónapos rajzkurzuson való részvétellel jutalmazta.

A hangulatos programot az égiek is támogatták, hisz gyönyörű napsütésben versenyezhettek a gyerekek. Köszönjük mindazok segítségét, akik részt vettek az esemény sikeres lebonyolításában. (szervezők)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments