Újra indul: legyél te 2015-ben a Dunakanyar Hangja!

Kováts VeraMár kezdetét vette a toborzás az ország egyik legnagyobb és talán legrégebbi tehetségkutató énekversenyére, a Dunakanyar Hangjára.

A Dunakanyar Rendezvényiroda szervezésében immáron hatodik alkalommal hirdették meg a méltán népszerű énekversenyt, amely Vácról indult, de – az elmúlt évekhez hasonlóan – ezúttal is Dunakeszi Önkormányzatának támogatásával, Dunakeszin rendezik meg.

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, a versenyre előzetesen a dkhangja@gmail.com e-mail címen kell jelentkezni.

A hivatalos regisztráció a válogatás napján történik majd, február 14-én, 14 órától a dunakeszi VOKE-József Attila Művelődési Központban. Különlegesség, hogy a szervezők nagy örömmel várják azokat is, akik saját szerzeményükkel szeretnének megmutatkozni!

Az idén először külön kategóriát is hirdettek a szervezők a 7-14 év közötti gyerekeknek, de a versenyre amúgy felső korhatár nélkül bárki jelentkezhet, aki érez magában egy kis tehetséget az éneklés iránt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

A VI. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekversenyre jelentkező énekeseket az idén is egy kiváló szakemberekből álló zsűri fogja értékelni. Galambos Dorina énekes (Mrs Columbo), Toldi Tamás énekes, dalszövegíró (Made In), Farkas Pál zeneiskolai igazgató, karmester (Váci Szimfonikus Zenekar), és Csordás Tibor énekes (Fiesta).

Mint ismeretes, a Dunakanyar Hangjáról indult el az idei X-Faktorban nagy sikert aratott énekes Benji karrierje is, aki 2013-ban nyerte meg a versenyt, de a 2011-es év győztese, Kováts Veronika (képünkön) is a Dunakanyar Hangján indult el először, majd ő is az ország egyik legnagyobb televíziós showjában szerzett ismertséget.

A szervezők elmondták: nagyon büszkék arra, hogy a felfedezettjeik ilyen szép sikereket érnek el.
– Az elmúlt években a nagy kereskedelmi csatornák szerkesztői egyre több figyelmet fordítottak a rendezvényünkre, külön stábbal jelennek meg a Dunakanyar Hangja fordulóin és castingolják ők is a versenyzőinket. Reméljük, idén is több tehetséget tudunk elindítani a siker útján – mondta Loksa Levente szervező. (Váci napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments