Megtalálták a kemencébe bújt gyermeket a rendőrök

kemence_pekinas_kalyha-kandallo-nagyA Váci Rendőrkapitányság megkeresése alapján június 22-én Tápióságon ellenőrizték a nagykátai rendőrök egy 8 éves gyermek és édesanyja tartózkodási helyét. A történet érdekes fordulatot vett: a gyereket a kemencében találták meg.

A gyermeket eltűnés miatt, G. Éva 51 éves kóspallagi lakost pedig az ellene kiadott elfogatóparancs alapján keresték a rendőrök. Az asszony ellen kiskorú elhelyezésének megváltoztatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán. A bíróság jogerős végzéssel a nő élettársánál helyezte el 8 éves közös gyermeküket, akit G. Éva a június 14-én esedékes láthatást követően nem adott vissza az édesapának.

Központi Gyógyszertár Vác

Amikor a nagykátai rendőrök június 22-én a délutáni órákban megjelentek a nő feltételezett tartózkodási helyén, ott egy 13 éves gyermek fogadta őket. A kislány azt mondta, hogy egyedül tartózkodik a házban. Néhány perccel később megérkezett G. Éva, akit a helyszínen elfogtak a járőrök. Az asszony nem volt hajlandó megmondani a rendőröknek, hogy a 8 éves kisfia hol tartózkodik, ezért az ingatlant átvizsgálták. Ennek során a házban lévő kemence égésterébe elbújva megtalálták a gyermeket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Az asszony az intézkedés közben megragadta a kisfiú karját, megpróbált elfutni és kivonni magát a rendőri intézkedés alól – írja a rendőrség hivatalos honlapja.

A nőt előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. G. Éva a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 8 éves gyermek visszakerült az édesapjához. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments