Kulka Jánossal jönnek Vácra az Angyali viszonyok

Sándor ErzsiNovember 29-én vasárnap 20 órakor kezdődik az Angyali viszonyok című zenés, irodalmi est. Matkovich Ilona, a műsor egyik szerzője és rendezője lapunknak elmondta: ez a negyedik alkalom a sorozatban. „Alig hiszem el, de eddig mindig megtelt a művelődési ház színházterme. A váciak nyitottak és kíváncsiak az újdonságra” – tette hozzá.

– Mennyiben újdonság egy ilyen műsor?

– Abban mindenképp, hogy csak kortárs szerzők műveiből válogatunk Fazekas Lászlóné rendezőtársammal, és mindig találunk olyan novellákat, amelyeken egyszerre lehet sírni és nevetni. Azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy mélysége, színe és ragyogása legyen egy ilyen műsornak. Be akarjuk húzni a nézőket egy kitalált világba, ahol minden megtörténhet, még az is, hogy egy nagyon is mai témájú novella egy gregorián dallamban oldódjon fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Két meccsre fogadott egy váci tippmixes, nyert is több mint négymilliót

Központi Gyógyszertár Vác

– Kik lépnek fel az idei műsorban?

Kulka János mellett ismét Sándor Erzsi (képünkön) és Szaniszló Judit hangján szólalnak meg a történetek. Aki volt már ilyen esten, tudja, hogy Szaniszló Judit saját novelláit mondja el, összetéveszthetetlen stílusban. A zenészek és énekesek száma idén kibővült, a teljesség igénye nélkül: ismét színpadra lép Orosz Attila, Fazekas László, Inotay Gergely, és nem utolsó sorban Patrik Judit, aki elénekli majd A legnagyobb hős című slágert, amelynek megszólalását már alig várom. A műsor állandó közreműködője a Váci Harmónia Kórus is szuper dalokkal készült, és lesz két meglepetés énekesünk is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Kedden ismét kinyit a Karitász Hattyú utcai adományboltja

A műsort vasárnap este láthatják az érdeklődők a művelődési központban. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments