Megújult a Mária-forrás, képviselőt bírált a polgármester

fordos-attila-a-maria-forrasnal-700A polgármester megígérte és be is tartotta: a május végén Adj egy esélyt a Ligetnek címmel tartott, közös gondolkodásra szervezett találkozón Födős Attila bejelentette, hogy az idei Mária-napi búcsúra a város saját költségén rendbe teteti a Mária-forrást és környékét. 

Pénteken délelőtt a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján a városvezető már a munkálatok befejezéséről beszélhetett.

Fördős Attila kifogásolta, hogy van olyan önkormányzati képviselő, aki anélkül, hogy tett volna valamit az ügy érdekében, kisajátítja magának a sikert és úgy hirdeti a forrás rendbe tételét, mintha az az ő érdeme lett volna.


Az alkalmat kihasználva a polgármester bejelentette: Vác az idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez. Ennek keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mintegy 900 ezer forintot ad pályázat útján a városnak a rendezvényekhez. A programok ma kezdődtek egy sárkányhajó-versennyel, hétfőn tűzvédelmi bemutatót tartanak és drogmegelőzési előadások lesznek az iskolákban. Kedden a Zenepavilonnál elsősorban gyermekek számára szerveznek érdekes programokat, szerdán pedig a múzeum és a strand lesz a két helyszín.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A sorozat zárásaként szeptember 22-én csütörtökön rendőrségi bemutató és tűzvédelmi bemutató várja az érdeklődőket. Fördős Attila kérte a váciakat, hogy aki teheti, a következő napokban használja ritkábban autóját, inkább sétáljon vagy kerékpározzon a városban. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments