Ma kezdődik a városban a strandszezon

Június 8-án hivatalosan is kinyitja kapuit a váci strand – értesült a városi televízió. Az L alakú medencében már most is zajlik az úszásoktatás, de a tartósnak ígérkező melegben péntektől bárki számára megnyílik a lehetőség a szabadtéri fürdőzésre. A szolgáltatás és a jegyárak nem változtak, idén is ugyanannyiért csobbanhatunk, mint az előző években.


Kanyó Zsolt, a Váci Városfejlesztő Kft kommunikációs munkatárs az Elektro-szignál tévének elmondta:  sokan kérdezték, hogy miért nem nyit előbb a strand? A június eleji nyitás egy bevált szokás, amit az általános iskolások és középiskolások utolsó tanítási hetéhez alakítanak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Kovácsoltvas padot kaptak a váciak Galántáról

Központi Gyógyszertár Vác

A belépők ára maradt az évek óta megszokott: a gyerekek, a diákok és a nyugdíjasok 750, a felnőttek 1200 forintért látogathatják a strandot. A váci lakcímkártyával rendelkezők idén is kedvezménnyel csobbanhatnak, esetükben 700 forint a belépő. A strandszezon kezdetével nagyjából egyidőben fejeződik be a tanév. A népszerű úszótáborokra és a nyáron zajló tanfolyamokra már most lehet jelentkezni.

Nyáron elindul az úszásoktatás és az úszótábor, ami azt jelenti, hogy az úszni nem tudó gyerekeket várják az úszásoktatásra, ezután pedig, ha kedvet kapnak az úszótáborhoz, akkor a szülők írathatják be a gyerekeket erre a táborra. Többfajta programmal készülnek a tábor szervezői, mindemellett pedig biztosított a többfajta étkezés, akár liszt- vagy glutén-, esetleg laktózérzékeny gyerekeknek is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
VÁLASZTÁS: saját pénzből vásárolt homokozót

A strandon egyébként karszalagos beléptetőrendszert használnak, amivel nemcsak a bliccelőket lehet könnyebben kiszűrni, hanem a létesítmény túlzsúfoltságát is meg lehet előzni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!