Ma kezdődik a városban a strandszezon

Június 8-án hivatalosan is kinyitja kapuit a váci strand – értesült a városi televízió. Az L alakú medencében már most is zajlik az úszásoktatás, de a tartósnak ígérkező melegben péntektől bárki számára megnyílik a lehetőség a szabadtéri fürdőzésre. A szolgáltatás és a jegyárak nem változtak, idén is ugyanannyiért csobbanhatunk, mint az előző években.


Kanyó Zsolt, a Váci Városfejlesztő Kft kommunikációs munkatárs az Elektro-szignál tévének elmondta:  sokan kérdezték, hogy miért nem nyit előbb a strand? A június eleji nyitás egy bevált szokás, amit az általános iskolások és középiskolások utolsó tanítási hetéhez alakítanak.

Központi Gyógyszertár Vác

A belépők ára maradt az évek óta megszokott: a gyerekek, a diákok és a nyugdíjasok 750, a felnőttek 1200 forintért látogathatják a strandot. A váci lakcímkártyával rendelkezők idén is kedvezménnyel csobbanhatnak, esetükben 700 forint a belépő. A strandszezon kezdetével nagyjából egyidőben fejeződik be a tanév. A népszerű úszótáborokra és a nyáron zajló tanfolyamokra már most lehet jelentkezni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Újabb illegális szemétkupacok kerültek Deákvárra és a Felső-Nyulasba

Nyáron elindul az úszásoktatás és az úszótábor, ami azt jelenti, hogy az úszni nem tudó gyerekeket várják az úszásoktatásra, ezután pedig, ha kedvet kapnak az úszótáborhoz, akkor a szülők írathatják be a gyerekeket erre a táborra. Többfajta programmal készülnek a tábor szervezői, mindemellett pedig biztosított a többfajta étkezés, akár liszt- vagy glutén-, esetleg laktózérzékeny gyerekeknek is.

A strandon egyébként karszalagos beléptetőrendszert használnak, amivel nemcsak a bliccelőket lehet könnyebben kiszűrni, hanem a létesítmény túlzsúfoltságát is meg lehet előzni. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments