A felelős állattartást népszerűsíti a Nébih kampánya

Kiemelt cél, hogy a felelős állattartók inkább az örökbefogadás mellett döntsenek, hiszen rengetek kutya vár gazdára a menhelyeken, gyepmesteri telepeken.

Fogadj örökbe! címmel megjelent a Nébih új, ingyenes kiadványa, amely a kutyák örökbefogadásához nyújt átfogó segítséget a felelősen gondolkodó gazdák számára. A kötet ingyenesen letölthető a Szabad a gazdi kampány oldaláról, állatmenhelyek és gyepmesteri telepek pedig nyomtatott formában is igényelhetik.

A Nébih Szabad a gazdi programjának legújabb elemét Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár mutatta be a pécsi Misina Természet-és Állatvédő Egyesület menhelyén. Az agrártárca államtitkára hangsúlyozta, hogy a kötet egy átfogó és évek óta tartó kormányzati programba illeszkedik, melynek lényege a felelős állattartás elterjesztése és erősítése.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Mintegy kétmilliárd forint jogdíjat kaptak a magyar dalszerzők

Kiemelt cél, hogy a felelős állattartók inkább az örökbefogadás mellett döntsenek, hiszen rengetek kutya vár gazdára a menhelyeken, vagy gyepmesteri telepeken.

A Nébih új kiadványa az örökbefogadás folyamatán kalauzolja végig a jövőbeli kutyatartókat, annak szellemében, hogy a felelős gazdává válás megtanulható.

A Fogadj örökbe! hasznos, gyakorlati tanácsokat nyújt azoknak a gazdiknak, akik úgy döntenek, otthont és szeretetet biztosítanak egy árva állatnak. A kötet már a kezdeti lépéseket is részletesen leírja, például, hogy milyen szempontok mérlegelésével választhatunk magunk mellé ideális négylábú társat, olyat, akinek az igényeit valóban ki tudjuk szolgálni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Mintegy kétmilliárd forint jogdíjat kaptak a magyar dalszerzők

Az útmutatóban szó esik egyebek között:

  • a kutya örökbefogadásának jogi feltételeiről,
  • a tartási költségekről,
  • gyakorlati tanácsok az összeszokás megkönnyítésére.

A kötet ingyenesen letölthető a Nébih Szabad a gazdi programjának weboldaláról. Emellett állatmenhelyek és gyepmesteri telepek nyomtatott formában is igényelhetik a hivataltól. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments