Kézilabda: Szegeden jártunk, edzőmeccsen jól kikaptunk

Akkor még sütött a nap és kánikula volt, amikor a Váci KSE első osztályú férfi kézilabda-csapata Szegedre utazott, hogy a MOL-Pick Szeged csapatával játsszon felkészülési mérkőzést. Vérmes reményeket nem tápláltunk, hiszen közismert a két gárda közötti nagy különbség, de azért ez jó alkalom volt, hogy egy világszinten jegyzett csapat ellen megmérjük tudásunkat.

A mérkőzés elején próbáltuk felvenni a ritmust, de Stranigg súlyos sérülése hamar lelombozta lelkesedésünket és a félidő végéig már nem is tértünk magunkhoz. A folytatásra úgy ahogy rendeztük a sorokat, de nyilván a jóval erősebb keretű hazaiakkal nem vehettük fel a versenyt, így végül 19-re nőtt a különbség – számol be a meccsről a váci klub honlapja: MOL-Pick Szeged – Váci KSE 38–19 (18–6).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Csapatunk a következő összeállításban lépett pályára: Kovács (k) – Nagy, Antal 4, Pál 1, Törteli 2, Davidovic 5, Holpert 1. Csere: Ulicsinyi (k), Kocsi 1, Rozner 2(1), Tyiskov, Stranigg, Kállai, Rédai 2, Németh, Miklián 1(1). Edző: Skaliczki László. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!