Meglőtték a Házasodna a gazda vácrátóti sztárját

Súlyos baleseten esett át az RTL Klubon vasárnap 19 órakor rajtoló Házasodna a gazda sztárja, a Vácrátóton élő Bige Botond (32). A fiatal gazda hivatásos kaszkadőr, előadásokat is tart, egy ilyen alkalmával azonban olyan súlyosan megsérült, hogy hetekig szinte mozdulni sem tudott. Kollégája egy méterről hátba lőtte őt, ha csak néhány milliméterrel arrébb megy a töltény és eltalálja a gerincét, akár le is bénulhatott volna. 

„Az egyik előadásban egy fegyveres rabló áldozata voltam. Kitaláltam, hogy valamivel fel kéne dobni a jelenet végét, az első lövés után a kollégám lőjön rám még egyszer, amíg kúszom a földön” – emlékezett vissza Botond a Blikknek adott interjújában.

A fiatalember testét egy frissen vásárolt motoros védőruha takarta, ám nem nyújtott elég védelmet a preparált lőszer ellen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

„Már amikor eldördült a fegyver, tudtam, hogy valami nincs rendben. Olyan fájdalmat éreztem, mint előtte soha. A töltény áthatolt minden rétegen, amelyet bele is égetett a hátamba” – mesélte Bige Botond. „Nagyon fájt és hatalmas seb lett belőle. Hetekig mozdulni sem tudtam, a nyoma évekig látszódott. Persze ez már a sokadik sérülésem volt: a jobb vállam ötször törött el és mind két combomban, vádlimban szakadt már el izom.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!