Tízezer lépés érted és értük Vácon is

Az Amway társadalmi szerepvállalásának részeként minden évben önkéntes megmozdulásokkal segíti a beteg gyerekek gyógyulását. A „10 000 lépés érted és értük” jótékonysági séta nagy sikert aratott az elmúlt 4 évben, így az idén ismét megrendezik ezt a programot 2019. szeptember 22-én, Vácon is.

Városunkban immáron negyedik alkalommal, de sétálnak a gyógyításért Budapesten és más vidéki nagyvárosokban is. A részvételeddel a jelenlévők is hozzájárulhatnak a kórház jobb betegellátásához!

„10.000 lépés érted és értük”, így szól a szlogen, hiszen közel 5 kilométer sétával már a saját egészségünk érdekében is rengeteget tehetünk!

A részvétel feltétele az 1000 forintos támogatás befizetése a helyszínen, és a séta teljesítése! Mivel a cél nem csak az adományozás, hanem az egészséges életmód példamutatása is. A résztvevők egy kis ajándékot is kapnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A befolyt összbevételt az Amway Hungária Kft. egy az egyben megduplázza, így minden jelentkező 2000 forintot adományoz a kisgyermekek számára. Az adományt a kórház, az ápolási eszközök minőségi cseréjére szeretné fordítani.

Program:

9:30-tól – Gyülekező a Kórháznál
9:45-tól – Megnyitó – Köszöntő dr. Urbán Edina főigazgató
10:00-tól – Zenés bemelegítés
10:15-től – Indulás
11:45-től – Visszaérkezés a kórházhoz

Zárásként a nap fénypontja, az adományok összesítése, és az óriáscsekk átadása.

„Szívből reméljük, hogy minél többen sétálnak majd velünk ezen a napon, csatlakozva e nemes célhoz! A program sikeréhez a Ti támogatásotokra és részvételetekre óriási szükség van! Sok kicsi sokra megy!” – írják a szervezők. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!