Buszt vettek a focistáknak, holnap egyeztetnek a stadionról

buszátadás a stadionban-700Egy új buszt kapott a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület, a járművet ma adták át hivatalosan a klubnak. A nyolc éves, előzőleg Svájcban használt járművet a Scania cég jóvoltából TAO-s támogatásból sikerült megvásárolni.

Pető Tibor alpolgármester, az egyesület elnöke a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján a stadion tervezett rekonstrukciójával kapcsolatban elmondta: holnap, pénteken lesz egyeztetés a John Marshall által tulajdonolt, az NB II-es csapatot működtető kft vezetőivel.

Központi Gyógyszertár Vác

Vass András, a Scania régiós igazgatója elmondta: a busz kiváló állapotban van, ezért a gyártó négy évre vállalta a jármű karbantartását is, ami azt jelenti, hogy évente egyszer a szervizben alaposan átvizsgálják és a hibákat ki is javítják.

Pető Tibor köszönetet mondott a nemzetközi cégnek, amely a 35 milliós vételárból az egyesület által kifizetett önrész több mint 10 millióján felül a többit TAO-s támogatásként adta a váci egyesületnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A Váci Napló kérdésére az alpolgármester-klubelnök elmondta: holnap találkozik a Vác FC vezetőivel és egyeztetnek a stadion újjáépítésére készítendő pályázat műszaki tartalmáról. A város ajánlata továbbra is él, eszerint a Magyar Labdarúgó Szövetséghez benyújtandó pályázat elfogadása esetén a szükséges egyharmados önrészt az önkormányzat hitelből fedezi.

Mint korábban megírtuk, jelentős véleménykülönbség volt a Vác FC és a VVLSE vezetői, illetve a városvezetés között, s csak az nyitott lehetőséget a további egyeztetésekre, hogy az MLSZ negyvenöt nappal meghosszabbította a váciak esetében a pályázat benyújtásának határidejét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments