Életét vesztette a motoros az ütközés után a 2-es úton

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Útlezárás volt a 2-es főúton Vác közelében, a Nyulas mellett haladó szerpentinen, ahol szombat délben személyautó és motoros ütközött össze. A balesetben mindkét jármű kigyulladt, egy ember meghalt és többen megsérültek.

A legfrissebb információk szerint az egyik motoros, egy férfi vesztette életét, míg társa, egy nő súlyosan megsérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. Az autóban ülők közül egy férfi szintén súlyosan, két nő könnyebben sérült – tájékoztatta Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Központi Gyógyszertár Vác

A szóvivő korábban elmondta, hogy a motoron ketten, az autóban hárman ültek. A főút 40-es kilométerénél egymásba rohant járművek kigyulladtak, a tüzet a váci tűzoltók oltották el.

Mint a Váci Napló megírta, korábban ezen az útszakaszon már történt egy halálos baleset, amelyben egy debreceni család halt meg. Kisvasutazni akart, ezért tartott Debrecenből Vác felé az a család és ismerősei, akiknek autójába egy Audi csapódott a 2-es számú főúton 2014 augusztusában. A sofőrje azért veszíthette el az uralmát a kocsi felett, és sodorhatta el a zöld Hondát, mert vizes kanyarban elvesztette az uralmát járműve felett. (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

3 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments