Pénteken egyeztettek a városi stadion átépítéséről

stadionátépítési egyeztetés a kft-nél-700Pénteken délután újabb megbeszélésre került sor Budapesten a városi stadion felújításáról – olvasható a Vác FC honlapján megjelent közleményben. A találkozón részt vett Pető Tibor alpolgármester, Vígh László, MLSZ infrastruktúra igazgató, valamint a Vác Futball Club Kft vezetősége.

Csütörtökön a stadionban mutatták be a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület új autóbuszát, a sajtótájékoztatón  Pető Tibor már jelezte: nagy várakozással tekint a pénteki találkozó elé.

Központi Gyógyszertár Vác

A pénteki megbeszélésen a kft részéről felkért tervező iroda építészei több tíz oldalnyi anyagot mutattak be az új lelátó és klubház kialakításáról, a játéktér elmozdításáról, a beléptetési pontok és biztonsági kijáratok átalakításáról, a nézőtér és lelátófedés kivitelezéséről, az új szociális blokkok és büfék, parkolóhelyek, vezetési pont, VIP és média szektorok kiépítéséről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Az új klubházban a belső terek, öltözők, orvosi, doppingellenőrző-, rehabilitációs, gyúrószobák és konditerem mind a XXI. század sportolói igényei szerint és az MLSZ infrastruktúra szabályzata alapján kerültek megtervezésre. Az új klubházban nemcsak többfunkciós klubterem, de VIP szoba és terasz, tárgyalók, irodák és videóelemző helyiség is helyet kapna.

A megbeszélésen mind a három fél külön feladatokat vállalt, amiknek megvalósításáról holnap, augusztus 30-án kedden délután újbóli egyeztetésre kerül sor. Az MLSZ és a kft ismételten megerősítették azt a tényt, hogy mind a váci stadion rekonstrukciójára, mind a létesítmény felújítására kiírt TAO-program sikeres elbírálása érdekében az ingatlan tulajdonosa, tehát a város részéről a teljes önrész biztosítása elengedhetetlen.

Pető Tibor a csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta: a város ajánlata továbbra is érvényes, egy egyeztetett műszaki tartalommal megvalósuló beruházás esetén az egyharmados önrészt az önkormányzat kész hitel felvételével fedezni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments