A hétvégén kattintott a városi levéltár 50 ezredik látogatója!

leveltar-50-ezredik-latogato-700Horlik Zoltán a városi levéltár honlapjának 50.000. látogatója! A hírt tegnap, hétfőn délelőtt jelentették be az intézmény közösségi oldalán. A nyertes értékes váci kiadványokkal lesz gazdagabb.

Vác Város Levéltára alapításának negyedik esztendejében, 2008-ban jutott el odáig, hogy létrehozza saját honlapját.

Központi Gyógyszertár Vác

„Jóllehet tisztában vagyunk az elektronikus megjelenés előnyeivel, erőinket eddig a levéltár építése, a költözködés, a működés egyéb feltételeinek megteremtése és a hagyományos formában megjelenő kiadványok közzététele kötötték le” – írta köszöntőjében Horváth M. Ferenc igazgató.

A weboldal 2012-ben megújult. „Ennek egyik része, hogy a honlap felülete egyszerűsödött. A lényegesebb változás a látogatóknak azonban nem érzékelhető, az a honlap szerkesztési lehetőségeivel kapcsolatos. Az adatokat sokkal egyszerűbben, jobban szerkeszthető módon tudjuk feltenni a honlapra” – összegezte a változásokat a levéltár vezetője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Az ötvenezredik látogatószámhoz közeledve augusztus 19-én felhívást tettek közzé, felajánlva, hogy az ötvenezredik honlaplátogatót megajándékozzák: megkaphatja a Váci végrendeletek teljes sorozatát, az I–III. kötetet, a Vác ’56 című kétkötetes kiadványt, a Limes – levéltári füzetek I. és II. kötetét, a Váci Krónikát és a Váci Útikalauz egy példányát. A Váci Napló is közzé tette a felhívást, akkor már csak pár tucat kattintásra volt a kerek szám.

Az ötvenezredik látogató a hétvégén kattintott az oldalra és a kiírásnak megfelelően el is küldte a „találkozás” képernyőfelvételét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments