Legyen ön a levéltár 50 ezredik látogatója, jutalmat kap!

vaci-leveltar-raktara-700E sorok írásakor, csütörtökön nem sokkal dél után a Váci Napló szerkesztősége volt a 49.808. látogatója Vác Város Levéltára honlapjának. Az intézmény nagy értékű jutalmat ajánlott fel az 50 ezredik látogatónak.

„Legyen Ön levéltárunk honlapjának ötvenezredik látogatója, és ha ezt az alábbiak szerint bizonyítja, ajándékképpen megkaphatja a Váci végrendeletek teljes sorozatát, az I–III. kötetet, a Vác ’56 című kétkötetes kiadványt, a Limes – levéltári füzetek I. és II. kötetét, a Váci Krónikát és a váci útikalauz egy példányát” – olvasható a felhívásban.

Központi Gyógyszertár Vác

Aki pályázni akar a jutalomra, annak nincs más teendője, minthogy a levéltár e-mail-címére beküldjön a levéltári honlapon ötvenezredikként tett látogatásának bizonyítékaként egy Print Screen-képet, melyen látszik az 50.000-es szám. Amennyiben ezt sikeresen megtette, a köteteket személyesen veheti át a levéltárban (2600 Vác, Múzeum u. 4.), vagy ha személyesen nem tudná megtenni, kérik, adja meg e-mailben a nevét és postai címét is, melyre postán küldik el a köteteket – ígérik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

A számláló a honlap bal oldali sávjában alul található. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments