Eltemették a verőcei balesetben elhunyt tűzoltót

kovacs-krisztian-tuzolto-temetese1-700A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya végső búcsút vett Kovács Krisztián tűzoltó főtörzsőrmestertől a verőcei római katolikus temetőben szeptember 23-án pénteken. A búcsút tűzoltói tiszteletadás kísérte.

Dr. Kanyó Ferenc tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője Kovács Krisztián családjának adta át a tűzoltó sisakját. A búcsúztatót Béres Ferenc tűzoltó alezredes, a IV. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka mondta. „Veled már nem találkozhatunk és nem válthatunk szót se tűzoltóságról, se az erdőről, se semmiről, de a valóság az is, hogy Te bennünk élsz továbbra is, és létezel. A különbség csak annyi, hogy most már külön-külön kell folytatnunk magunkban a megkezdett szavakat, beszélgetéseket” – hangzott el.

Kovács Krisztián tíz éve szerelt fel az akkor még Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság állományába beosztott tűzoltóként. A szükséges tanfolyamok elvégzése után rövid időn belül kinevezték gépkocsivezetőnek, a IV. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság „A” szolgálati csoportjának állományában teljesített szolgálatot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

Mint a Váci Napló megírta, szeptember 11-én Verőcén, a vasúti pálya mellett egy földúton csúszott meg autójával a sofőr, s a jármű lebukfencezett a rézsűn. A vezető életét vesztette, egy tizenkét éves fiú súlyosan megsérült. (fotó: Schultz László) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments