Verőcei halálos baleset: lebukfencezett a töltésen az Unimog

verocei-halalos-baleset-arokba-csuszott-jarmu-700A vasárnapi verőcei balesetben elhunyt férfi a vasúti töltés melletti keskeny földúton csúszott meg járművével – tudta meg lapunk. A több mint három méter mély árokba a kocsi legurult, többször átfordult a tengelye körül és az utastere teljesen összeroncsolódott.

Mint tegnap megírtuk, a katasztrófavédelem információi szerint nemcsak a sofőr utazott a kisteherautóban, hanem egy 12 éves gyermek is, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Központi Gyógyszertár Vác

A férfi holttestét a váci tűzoltók emelték ki az autó roncsai alól – közölte a Csámpai Attila megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A jármű egy Mercedes Unimog volt. Ez a kocsi kiváló terepjáró képességeiről ismert, a Magyar Honvédség is vásárolt és állított rendszerbe ezekből 2002-től. Úgy tudjuk, a verőcei baleset előtt a vezető a töltés aljáról felhajtott a rézsűn, majd amikor a földútról le akart menni a lejtőn, a kocsi felborult. A férfi a katasztrófavédelem információi szerint kiesett az Unimogból, és a roncs alá szorult.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Nemrég a verőcei vasútállomáson történt halálos baleset. Akkor áramütés ért egy fiatalembert, aki felmászott egy vagonra. Nem sokkal ezután a verőcei állomás közelében egy férfit halálra gázolt a vonat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments