Verőcei áramütés után halálos vasúti gázolás

vasúti gázolás-700Különös és furcsa sorozatok zajlanak a környezetünkben. Ezekbe illeszkedik a mai friss hír: halálra gázolt egy férfit a vonat Verőce és Vác között csütörtökön kora este – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A baleset miatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhettek és a baleset helyszínénél lassabban kellett haladniuk, ezért fordulhattak elő késések – olvasható a közleményben.

Központi Gyógyszertár Vác

Mint a Váci Napló is megírta, Verőcén kedd hajnalban felmászott a vasútállomáson várakozó egyik tehervagon tetejére két fiatalember kedd hajnalban, egyiküket, egy 19 éves fiút halálos áramütés érte. Szerdán pedig Csörögnél gázolt halálra egy 19 éves férfit a Vácról a budapesti Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Koronavírus: támogassa a plébániákat - kéri a püspök

És egy másik fura sorozat: pénteken Sződön gyulladt ki egy személyautó, szombaton Vácott égett ki teljesen egy jármű, kedden pedig az M2-es autóúton, Dunakeszi közelében kellett egy kocsiban keletkezett tüzet oltani.

Mindez, tudjuk, csak a véletlen műve. (képünk illusztráció)

Csatlakozz hozzánk!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

One thought on “Verőcei áramütés után halálos vasúti gázolás

  • 2016. Vasárnap délután Felsőgödön 3 fiatal szóváltásba majd verekdésbe kezdett
    a Felsőgödi Vasuti sineken a BudapestNyugati pályaudvar felől vác felé vonatot észleltem és leszedtem a 3 ittas állapotban lvő fiatalt.
    A mai napon a délutáni órákban 2 fiatal 17-16 évkörüli ittas lány mászott át a Felsőgödi vasúti sineken az egyik lány elesett a sineken é és én odasiettem hozzájuk kisegítettem a sinek közül lányt szerencsénk volt mert a vonat lelassított ,a 2 lányt megkérdeztem megsérültek-e hívjak e mentőt nem kértek mentőt leültek a padra.
    A pénteki napon szintén 2 ittas lány sétált a sinen akrobatáknak képzelték magukat elestek leszedtem őket a sinről.

hozzászólás