Fitneszezz Béres Alexandrával a sportcsarnokban

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ November 25-én szombaton kerül megrendezésre Vác és a környék legnagyobb fitnesz eseménye a váci sportcsarnokban. Korábban is nagyon sokan jelentkeztek és megtelt a sportcsarnok érdeklődőkkel. Az idén is teltházra számítanak a rendezők.

Klein István főszervezőt, a Royal Fitness Club vezetőjét kérdeztük arról, hogy pontosan mit is jelent számára ez a rendezvény, amely immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre.

„Többszörösen örömöt jelent számomra a fieszta megrendezésének lehetősége. Nagyon jó érzés ennyi lelkes, együtt mozgó, sportoló embert látni. Örömmel tölt el az edzőim sikere, jó látni az ő boldogságukat, sikereiket, hogy a Dunakanyar legnagyobb fitnesz eseményén mutathatják meg tudásukat. Jól megérdemelt elismerés ez egész éves munkájukért.

A legfontosabb talán az, hogy egy ilyen rendezvény megvalósításához igazi csapatmunka szükséges – emelte ki Klein István. A vendégek, a támogatók, a város vezetése és nem utolsó sorban az edzők összefogása elengedhetetlen a sikerhez – tette hozzá.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A Royal Fitness Club rengeteg színes programmal készül a mozgás szerelmeseinek: lesz bodyART, deepWORK, Box Cross, Gymstick Muscle, Kangoo Jumps. A szünetekben bemutatót tart a No Comment Tánciskola, a Defendo, Dynamic Táncstúdió és a Black Time Hip-Hop.

Az esemény sztárvendége Béres Alexandra fitnesz világbajnok lesz.

A rendezvény alatt a résztvevők kipróbálhatják a CrossFit-et, Hot Iront, valamint a rúdfitnesst. A gyerekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel csillámtetoválással, valamint önvédelmi, ügyességi játékokkal kedveskednek a szervezők. A rendezvény ideje alatt lehetőség lesz táplálkozással és egyéni edzéstervezéssel kapcsolatban konzultálni számos személyi edzővel is.

Az első 200 látogató értékes ajándékcsomagot kap. A belépő ugyan 2000 Ft, ám előzetes regisztrációval díjtalan. Regisztrálni a royal-fitness.hu oldalon lehet.

„A Royal Fitness edzői szeretettel várják a kedves érdeklődőket, hiszen a céljuk az, hogy a hétköznapi embereket megtanítsák a mozgás örömére és élettani fontosságára” – mondta befejezésül Klein István. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments