Leköpték a trénert: az érdiek videóján más is látszik

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Egyre nagyobb botránnyá kezd dagadni a váci női kézilabda-csapat Érd elleni kupameccsén történt botrányos eseménysorozat. Nemrég egy képösszeállítást tettünk közzé, amelyben a váci klub azt igyekszik bizonyítani, hogy Szilágyi Zoltánt egy néző inzultálta és emiatt alakult ki hangos szóváltás és lökdösődés, amelynek végén a trénert el kellett vezetni.

Az Érd által nyilvánosságra hozott felvételen viszont az látszik, hogy a váciak vezetőedzője, Szilágyi Zoltán a pályára rohanva dühödten vonja felelősségre a játékvezetőket, majd a mozdulataiból ítélve feléjük is köpött. Ekkor már pályán volt a hazai csapat szakvezetője, Szabó Edina, aki a kezét nyújtotta, amit Szilágyi Zoltán el is fogadott, és úgy tűnt, hogy a zsűriasztal előtt megnyugszanak a kedélyek.

Az origo.hu beszámolója szerint Szilágyi azonban ekkor még mindig felfokozott idegállapotban a mérkőzés ellenőrével kezdett vitatkozni, majd tovább perelt a játékvezetőkkel is. Ez követően leült a kispadra, majd váratlanul felugrott, és az egyik hazai néző felé ütött – a váci klub honlapján olvasható hír szerint azért, mert leköpték a nézőtérről. A felvételről ez nem állapítható meg egyértelműen, de nem is zárható ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Ekkor az érdi csarnok biztonsági emberei egy rövid dulakodást követően kivezették Szilágyi Zoltánt a pályáról. A váci klub képviselői szerint a szakembert „a mérkőzés rendezői tettlegesen bántalmazták (…), erőszakkal kivezették a játéktérről” majd az öltöző folyosón is tovább folytatódott az inzultus.

Az ügynek várhatóan lesz folytatása, feltételezhetően vizsgálatot indít a Magyar Kézilabda Szövetség. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments