Újabb illegális szemétkupacok kerültek Deákvárra és a Felső-Nyulasba

Már több alkalommal is gyűjtöttek illegálisan lerakott hulladékot Vácon, legutóbb Deákváron, a Gombásban és a Nyulasban szedték össze a mások által kitett lomokat, szemeteket a helyi önkéntesek. Most a körzetet képviselő Rozmaring Sándor arról számolt be Facebook oldalán, hogy valaki, vagy valakik ismét garázdálkodtak, míg valakik segítettek.

„Köszönöm azoknak a Munkácsy park közelében élő lakóknak, akik szombaton, szorgos munkával felszámolták az illegálisan lerakott hulladékot a lezáró garázssornál” – kezdi a képviselő, majd hozzáteszi: „Köszönjük továbbá annak, a magát bizonyára európainak tartó, városlakónak, aki a Felső-Nyulast megtisztelte kidobni szánt heverőinek sokaságával. Az ott élők az „ajándéknak” nem örültek, ezért megkérték a közterület-felügyeletet, hogy juttassa azt vissza” – írja. Reméljük megtalálják a tettest.

Utóbbi hír kapcsán pedig arról tájékoztat Rozmaring Sándor, hogy az éves lomtalanítás júniustól megkezdődik. Erről korábban itt írtunk: A Zöld Hídnál ismét lehet kérni a házhoz jövő lomtalanítást

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments