Ambiciózus céljai vannak a Vác FC új támadójának

Mint korábban lapunk is említést tett róla, a Vác FC egy támadóval erősítette meg keretét. A 25 éves Tóth Levente Milánt egy tavalyi Taksonyban, illetve Balassagyarmaton töltött szezon után hívták Vára, miután összesen 11 gólt szerzett az NB III-ban. Az ő bemutatkozó interjújából olvashatnak részleteket a következőkben, amit a váci csapat honlapjának adott. 

„Az Újpestben, pontosabban az UTE-ban nevelkedtem, majd 18 évesen az MTK-hoz kerültem. Az U19-es csapatban gólkirály lettem és bemutatkozhattam az NB III-ban, az MTK II-ben. Onnan kölcsönbe az NB II-es Ceglédhez kerültem, majd Mosonmagyaróvár és Szeged következett – az NB II-ben ezalatt összesen 58 meccset játszottam. Ezután szerepeltem az NB III-as III. Kerületben, majd Pápán, míg az előző szezonban Taksonyban és Balassagyarmaton játszottam. Utóbbi csapatnál is jól éreztem magam, tavasszal viszont csak 3 gólt szereztem – ennek oka, hogy volt egy pechszériám, sok helyzetet kihagytam a hajrában, igaz, azért sok gólpasszt adtam.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Az újdonsült váci támadó az U18-tól az U21-ig az összes korosztályos válogatottban játszott és most városunkban szeretné bizonyítani, hogy ez nem a véletlen műve volt.

„Bár nyáron Balassagyarmaton kezdtem el a felkészülést, végül távoztam a klubtól. A váci vezetőkkel már télen is tárgyaltam, de végül csak most sikerült megegyeznünk. Komoly céljaim vannak, minél több gólt szeretnék rúgni – jó lenne 20 találatig eljutni! – és idővel szeretnék visszakerülni az NB II-be. Több játékost ismertem már a keretben, jól fogadtak és remélem, megtaláljuk a közös hangot!”

Tóth Milán vasárnap, a Paks II elleni találkozón mutatkozhat be a Vác FC mezében. (Forrás: vacfc.com) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments