Folytatódik az M2 gyorsforgalmi autóút bővítése

Mint már korábban a Váci Napló is említést tett róla, folytatódik az M2 gyorsforgalmi autóút bővítése, ugyanis tervbe vették a Vác déli és északi csomópont közötti szakasznak a „négysávosítását”. Most ennek az ügynek a kapcsán szolgált új információkkal Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője facebook oldalán. 

„Újabb fontos lépés az M2 továbbépítésében, hogy megjelent a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. legfrissebb közbeszerzése az M2 Vác déli és északi csomópontja közötti mintegy 10 kilométeres szakasza négysávosításához szükséges tervezői munkára. A nyertes feladata az engedélyezési és kiviteli tervek készítése, valamint a szükséges engedélyek megszerzése lesz” – fogalmazott a képviselő. Majd hozzátette a projektet az M2-es Budapest és Vác közötti korábbi fejlesztésével összhangban kell megtervezni, illetve említést tett a felmerülő zajárnyékolási problémákról is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

„Fontos, hogy a kormány döntött a kétszer két sávos M2 országhatárig történő meghosszabbításáról. A projekt négy meglévő külön szintű csomópontot érint. A környéken lakók számára fontos, hogy a szakaszon a zajárnyékolás megfelelőségét is felül kell vizsgálni és szükség szerinti meg kell tervezni” – zárta bejegyzését. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments