Megkezdődött az alsóvárosi okoszebra próbaüzeme

Hibát észleltek az új Alsóvárosi okoszebra próbaüzeme alatt. A kivitelező cég munkatársainak így a probléma elhárításáig le kellett kapcsolniuk a rendszert.

Korábban a Váci Napló is beszámolt arról, hogy Vác Város Önkormányzata okoszebrává alakítja a város egyik legnagyobb autósforgalommal sújtott gyalogosátkelőjét. A Pearl Enterprises Kft november 17-én látott hozzá a munkához a Hattyú utca és a Nagymező utca tengelyében található átkelési ponton, majd másnap meg is kezdődhetett az ilyenkor szükséges próbaüzemelés. Szerencsére még ez alatt a megfigyelési időszak alatt sikerült kiszűrni egy hibát, ami a későbbiekben problémákat okozott volna.

Az információ az alábbiakban olvasható:

„Tájékoztatom, hogy a Vác 2.sz. főút – Hattyú utca találkozásánál telepített Safecross Okoszebra rendszer próbaüzeme november 18. napján megkezdődött és december 18. napjáig tart. A próbaüzem során hibás működést észleltünk, emiatt a rendszer ideiglenesen december 1. napjáig – a hiba kijavításáig – lekapcsolásra kerül. A javítás elvégzését követően a próbaüzem tovább folytatódik.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments