Idei körútján Vácon is bemutatja megújult műsorát a Magyar Vargas Nagycirkusz

A hét végén Vácra is ellátogat megújult műsorával a Magyar Vargas Nagycirkusz. Magyarország egyik legnagyobb utazó cirkuszát négy napon keresztül lehet majd meglátogatni a Vásártéren.

Városunk idei meglátogatásának apropójából a cirkusz vezetői korábban a Váci Naplónak engedtek egy kis bepillantást a kulisszák mögé, így pedig képet kaphattunk arról, mi is várhat azokra, akik ellátogatnak az előadásukat. Megtudtuk, hogy az első korlátozásmentes szezonban megújult műsorral várják vendégeiket. Többek között megtekinthető lesz a Csodálatos Pókember, élethű Transformers szereplőkkel is találkozhatunk, de az sem fog unatkozni, aki a klasszikus élményre vágyik: lesznek bohócok, állatok, légtornászok vagy éppen artisták. De Ördög Tünde, a cirkusz egyik munkatársa mesélt a cirkuszosok varázslatos életéről, valamint arról is, hogyan élték meg a koronavírust.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

A Nagycirkusz május 19-én érkezik Vácra, ráadásul ez alkalommal különleges akcióval is készülnek. A premier előadásokon felnőtteknek, gyerekeknek a szórólap leadásával csak 2000 forint a belépő. A további napokon pedig a szórólap leadásával 500 forint kedvezmény jár a lelátókra. Akciós kuponjuk kinyomtatva is felhasználható bármelyik előadásukra. Az előadásaik időpontjai:

  • Május 19. csütörtök 18:00 óra
  • Május 20. péntek 18:00 óra
  • Május 21. szombat 15:00 óra és 18:00 óra
  • Május 22. vasárnap 11:00 óra és 15:00 óra ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments