Visszatérhet Petrovics László Nagymaros élére

Petrovics László került ismét Nagymaros élére, ahol civil képviselőkkel készül újból irányítani a várost. A polgármester elsőként visszahívná azokat a dolgozókat, akik az elmúlt öt évben elhagyták a hivatalt. Emellett a pénzügyek és rendeletek áttekintését tartja a legfontosabbnak – számolt be róla az ESTV.

„Óriási lehetőség, de ugyanakkora felelősség is, hogy élni tudjon az új testület ezzel a helyzettel. Szívből köszönöm mindenkinek aki ránk szavazott, és megadta a lehetőséget egy előre mutató és összetartó testületi munkához. Kívánom azoknak, akik nem ránk szavaztak, hogy a továbbiakban megbékéléssel és építő észrevételekkel, a közös tisztelet hangján segítsék továbbra is a település fejlődését” – ezekkel a szavakkal köszönte meg Facebook oldalán Petrovics László a nagymarosiaknak, hogy újra bizalmat szavaztak neki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Titkos tüzek – kiállításmegnyitó Kemencén

A városvezető korábban 13 évig volt Nagymaros polgármestere, azt megelőzően, hogy 2019-ben Heinczinger Balázs vette át tőle a városvezetői széket. Öt év kihagyás után azonban most magas fölénnyel, a szavazatok 46,76%-ával szerezte vissza a település kulcsait Petrovics László.

„Számomra fantasztikus élmény, nem gondoltam, hogy ilyen sokkal sikerül majd nyerni. Természetesen reménykedtem a győzelemben, de az minden várakozásomat felülmúlta, hogy az összes olyan képviselő-jelölt, akivel szívesen dolgoznák együtt, benn van az új képviselő-testületben” – nyilatkozta a újból megvákasztott polgármester az ESTV megkeresésére.

Öt éve szoros volt az eredmény, 37 szavazatkülönbség volt a két jelölt között. A vereségét követően pedig még az is felmerült, hogy Petrovics László többé nem is méretteti meg magát, de ahogy mondja, nagyon sok bátorítást kapott a nagymarosiaktól. A választási eredmény pedig megmutatta: nem csak néhány ember, hanem az erősen túlnyomó többség kívánta a visszatérését. (Fotó: Petrovics László Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments