Készülj rá: hétfőn hajnalban lezárják a Kosdi úti aluljárót

Naszály úti aluljáró az átadás előtt-700Ahogy lapunk korábban előre jelezte, szerdán átadták az újjáépített Naszály úti vasúti aluljárót. A munkálatok befejezése után a korábbi terveknek megfelelően most a Kosdi úti alagút felújítására kerül sor. Emiatt hétfőn lezárják a forgalom elől és várhatóan csak augusztus 19-én nyitják meg újra.

A Kosdi úti aluljáró lezárása miatt változások lesznek a helyi közlekedésben.

A városháza információi szerint a 314-es, a 333-as, a 334-es, a 335-ös, a 336-os, a 337-es, a 338-as, a 339-es, a 341-es és a 347-es helyközi buszjáratok terelt útvonalakon közlekednek.

Központi Gyógyszertár Vác

A 361-es, a 362-es és a 363-as helyi vonalak járatai ismét az eredeti útvonalukon járnak. Továbbá a 360-as, a 364-es, és a 365-ös autóbuszok terelt útvonalon, ideiglenes menetrend szerint közlekednek.
Az ideiglenes helyi menetrendekről és az útvonalakról az autóbuszokon és az autóbusz-állomás pénztárainál található menetrendi füzetekből, valamint a Volánbusz honlapjáról (www.volanbusz.hu) tájékozódhatnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

További információk az építkezésről a Váci Napló július 17-i pénteki számában olvashatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments