A dunaújvárosi hazai meccs előtt itt az igazolások listája

Dunaferr Aréna-700Bár szombaton már bajnoki mérkőzést játszott városunk NB II-es labdarúgó csapata (Siófokon kikaptunk), csak szerdán hoztak nyilvánosságra egy listát, amely a klubnál a játékosok mozgását összegzi. Hát mit mondjunk: elég nagy a jövés-menés.

Az elmúlt napok történései, a stadionügy fejleményei valószínűleg nagyon lekötötték a társaság vezetését, akik nevében John Marshall tulajdonos egy sms-ben továbbított levélben a minap még azt írta, hogy a csapat jövője bizonytalan.

Központi Gyógyszertár Vác

Bár a csapat gerince megmaradt, szép számmal távoztak játékosok, illetve szép számmal érkeztek új fiúk is csapatunkhoz – írják a klub honlapján.

Távoztak: Benkó Bence (Duna Aszfalt Tiszakécske VSE), Czirjék Zoltán (III. Kerületi TVE), Csirszki Martin (Putnok), Kószás Krisztián (Mosonmagyaróvár, szabadon igazolhatóként), Magos Mátyás (Balassagyarmat), Palásthy Dávid (Soroksár), Pölöskei Péter (SZTK-Erima), Tányéros Gergő (FC Juvina Deutschkreutz – Ausztria, Landesliga), Farkas Péter (Dunaharaszti MTK), Tóth Barna (lejárt a kölcsönszerződése, visszatért a Budapest Honvédhoz)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Kölcsönbe távoztak: Németh Gábor (Érd), Pallagi Botond (Érd), Rácz Márk (Gödöllő).

Érkeztek: Gulyás Máté (SZTK-Erima), Halasi Péter (Soproni VSE), Kákonyi Dániel (Soroksár), Nagy Sándor (Puskás Akadémia II.), ifj. Nyilas Elek (III. ker. TVE), Nagy Richárd (Dorogi FC), Szenes Bence (FTC II), Szentpéteri Viktor (Budaörs), Tóth Ferenc (MTK, kölcsön után végleg), Fehér Zoltán (Vác VLSE), Niedermüller Ákos (Vác VLSE), Földi Máté (Vác VLSE – kettős játékengedéllyel)

Kölcsönbe érkezett: Mátyás Zsolt (Budapest Honvéd II.).

Csapatunk holnap, szombaton játssza első hazai meccsét 17:30-tól a Nyíregyháza ellen. A helyszín a dunaújvárosi stadion lesz. (képünkön a Dunaferr Aréna)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments