Eltűnő FLIRT-vonatok: levelet írt az önkormányzat

Téma volt a MÁV-Start döntése a városi képviselőtestület legutóbbi ülésén. A jelenlévők végül úgy döntöttek, hogy a vasúttársaság vezetőségéhez levelet küldenek, amelyben a Vác – Budapest vonal vasúti szolgáltatásának a minőségével kapcsolatban kifogást emelnek a menetrendbe ismét visszaállított régi szerelvények hiányos légkondicionálása, a késések és más ügyek miatt.

Mint megírtuk, nagy felzúdulást váltott ki, elsősorban a naponta ingázó váci utasok körében, hogy a MÁV a Budapest – Vác – Szob vonalon közlekedő, korszerű FLIRT motorvonatok egy részét az esztergomi vonalra helyezte át. A helyükbe álló régi Fecske szerelvényekben viszont nincs légkondicionálás, és kényelmetlenebbek, nehezen tisztíthatóak – állítják az utasok.

Központi Gyógyszertár Vác

A városi képviselőtestület legutóbbi ülésén is szóba került a téma, s végül az a döntés született, hogy levélben kérnek magyarázatot a váciakat hátrányosan érintő döntésről. „Kérjük haladéktalan intézkedésüket és a korábbi történésekről magyarázatukat” – áll az önkormányzati határozatban. ♦


TÉMATÁR: eltűnő FLIRT motorvonatok

» Izzadnak a váciak a vonatokon, már tudjuk, miért
» Elnézést kér a MÁV vezérigazgatója a váci utasoktól
» 2020-ra már csak FLIRT motorvonatok járnak Vác felé is

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments