Idén is a top10-ben a nagymarosi Sakura Cukrászda

A Dining Guide évről-évre díjazza, illetve rangsorolja Magyarország legjobb cukrászdáit. Tavaly beszámolt róla a Váci Napló is, hogy fennállása során először a nagymarosi Sakura Cukrászda is rákerült a vidéki üzletek TOP 10-es listájára. Idén pedig sikerült megismételnie ezt a teljesítményt és újból a legjobbak között szerepelhet.

A Dunakanyar lakosai és az idelátogató turisták a számos gyönyörű látnivaló mellett kiváló vendéglátó helyekkel is el vannak árasztva. Legyen szó főétkezésről vagy akár csak édességekről, bő a helyi választék. Ez pedig már nem csak a vendégek véleménye, immáron a szakzsűri is rendre elismeri ezeket az üzlethelyiségeket. A váci Mihályi Patisserie már sorozatban negyedik alkalommal az Év Cukrászdája, de a nagymarosi Sakura Cukrászda és Reggeliző is második alkalommal mondhatja magát a 10 legjobb vidéki helyiség egyikének, amelyik édességet kínál.


Balogh Nóra, az üzlet megálmodója csak pár éve nyitotta meg cukrászdáját, de szinte minden hétvégén sorban állás van náluk és már most ilyen sikereket tudhat a magáénak. Budapesti vállalkozását követően fontosnak tartotta, hogy Nagymaroson is megmérettesse magát, hiszen ő itt érzi itthon magát és nem mondana le a városbeliekkel, illetve törzsvendégeivel való közvetlen kapcsolatáról sem.

„Nekem sokkal többet jelent, hogy tudom, hogy a kedves vendégünk kisfia a csoki tortát szereti, a kislánya laktóz érzékeny és a kedvenc meséje a Jégvarázs. A jövőképem csak annyi volt, hogy szeretnék jó és minőségi süteményeket adni a vendégeinknek. De a valóság aztán minden képzeletet felülmúlt” – nyilatkozta Nóra egy éve.

A forgalmas bicikliútnak és a Visegrádi-vár közelségének is köszönhetően egy könnyen megközelíthető és kézenfekvő opció a Sakura minden olyan számára, aki például a túrázását egy francia süteménnyel, fagylalttal vagy esetleg egy retro finomsággal szeretné levezetni. Fel is fedezték ezt maguknak az ország minden tájáról, illetve Covid-mentes időkben a számos külföldi idelátogató is. (Fotó: Sakura facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments