Idén is a top10-ben a nagymarosi Sakura Cukrászda

A Dining Guide évről-évre díjazza, illetve rangsorolja Magyarország legjobb cukrászdáit. Tavaly beszámolt róla a Váci Napló is, hogy fennállása során először a nagymarosi Sakura Cukrászda is rákerült a vidéki üzletek TOP 10-es listájára. Idén pedig sikerült megismételnie ezt a teljesítményt és újból a legjobbak között szerepelhet.

A Dunakanyar lakosai és az idelátogató turisták a számos gyönyörű látnivaló mellett kiváló vendéglátó helyekkel is el vannak árasztva. Legyen szó főétkezésről vagy akár csak édességekről, bő a helyi választék. Ez pedig már nem csak a vendégek véleménye, immáron a szakzsűri is rendre elismeri ezeket az üzlethelyiségeket. A váci Mihályi Patisserie már sorozatban negyedik alkalommal az Év Cukrászdája, de a nagymarosi Sakura Cukrászda és Reggeliző is második alkalommal mondhatja magát a 10 legjobb vidéki helyiség egyikének, amelyik édességet kínál.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Balogh Nóra, az üzlet megálmodója csak pár éve nyitotta meg cukrászdáját, de szinte minden hétvégén sorban állás van náluk és már most ilyen sikereket tudhat a magáénak. Budapesti vállalkozását követően fontosnak tartotta, hogy Nagymaroson is megmérettesse magát, hiszen ő itt érzi itthon magát és nem mondana le a városbeliekkel, illetve törzsvendégeivel való közvetlen kapcsolatáról sem.

„Nekem sokkal többet jelent, hogy tudom, hogy a kedves vendégünk kisfia a csoki tortát szereti, a kislánya laktóz érzékeny és a kedvenc meséje a Jégvarázs. A jövőképem csak annyi volt, hogy szeretnék jó és minőségi süteményeket adni a vendégeinknek. De a valóság aztán minden képzeletet felülmúlt” – nyilatkozta Nóra egy éve.

A forgalmas bicikliútnak és a Visegrádi-vár közelségének is köszönhetően egy könnyen megközelíthető és kézenfekvő opció a Sakura minden olyan számára, aki például a túrázását egy francia süteménnyel, fagylalttal vagy esetleg egy retro finomsággal szeretné levezetni. Fel is fedezték ezt maguknak az ország minden tájáról, illetve Covid-mentes időkben a számos külföldi idelátogató is. (Fotó: Sakura facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments